“Flexibel, gedreven en betaalbaar”

<center>Betty Dorgelo</center>

Betty Dorgelo

Eigenaar

Werkervaring

Als praktijkopleider/docent verpleegkunde ben ik begin jaren 90 doorgegroeid naar de Medezeggenschap binnen de organisatie waar ik werkzaam was. In acht jaren van OR lid naar OR voorzitter. Die ervaring heeft er toe bijgedragen dat ik trainer-adviseur ben geworden en inmiddels 14 jaar daarin werkzaam ben. Eerst in loondienst en vanaf 2007 als zelfstandige.
Medezeggenschap zit in mijn bloed, waarbij ik mijn kennis en ervaringen inzet in de verschillende rollen binnen de Medezeggenschap. Uiteindelijk als doel om het verschil te maken en de OR/Medezeggenschap binnen de organisaties, die mijn klant zijn, op een hoger plan te krijgen. Daarin zie ik mij een ‘leermiddel’ voor de OR en directie.

Van passief naar actief én van lerend naar zelfstandig functionerend.

Wilt u meer weten van mij, dan stuur ik u graag mijn CV toe. Ik ben geaccrediteerd trainer bij het MZ-opleiders register.

Specialisatie

Mijn specialisatie is medezeggenschap binnen organisaties. Van klein tot groot. Ik heb ervaring binnen verschillende branches: van overheid, (non) profit tot bouw en industrie.

De medezeggenschapsorganen kunnen startend maar ook ervaren zijn. Hen te begeleiden van het installeren van een eerste OR, tot scholing en advies binnen alle beleidsterreinen is voor mij een uitdaging waar ik al mijn energie aan geef.. Ook bemiddeling tussen directie en OR of PvT valt binnen mijn expertise.

Brede en gedegen kennis op het gebied van:

  • Medezeggenschap (WOR);
  • Sociaal- en ARBO beleid;
  • Communicatie- en vergadervaardigheden;
  • Organisatieontwikkelingen (fusie’s, afstotingen; sociaal plan; achterbanraadplegingen);
  • Jurisprudentie en arbeidsrecht;
  • Het adviseren en ondersteunen van raden op bovenstaande gebieden ten aanzien van advies- of instemmingsaanvragen;
  • Het begeleiden van medezeggenschapsorganen en bestuurders tot verbetering in de functionele samenwerking;
  • Het ontrafelen van interne perikelen, zoals een “OR in een OR”gevoel te hebben